Maandag 20 mei. Iets meer dan 50 dagen voor het vertrek is de volledige route vastgelegd in GPX files voor mijn Garmin450. 23 tracks waarop ook de voorziene campings, hotels voor een overnachting bij regen en enkele bezienswaardigheden staan genoteerd als waypoints. De route zou (zonder omwegen) 2.189 km zijn. De volgende dagen ga ik proberen al deze info op onze mini computer te zetten die ik als backup meeneem. Ook voor het aanvullen van deze blog is de minicomputer handig. Ook een papieren printout van de route lijkt me noodzakelijk voor het geval de fietscomputer het laat afweten. Eens alle details van de route geregeld zijn kunnen we ons concentreren op onze materiaallijst en onze fysieke conditie vooral op kracht nog wat verbeteren. Ondertussen werden ook de stempelboekjes en de geloofsbrieven besteld bij het Compostelagenootschap.